Yle Areena
Yle Areena

Zootropolis - eläinten kaupunki 2016 HD

Suomeksi puhuttu 3D-versio.
Moderni nisäkkäiden kaupunki, Zootropolis, on kaupunki, jollaista ei ole toista. Se on maailman eläinten sulatusuuni, jossa kaikki norsusta päästäiseen asuvat yhdessä kaupunginosissa kuten elegantti Sahara Square ja viileä Tundratown. Mutta kun aina positiivinen konstaapeli Judy Hopps saapuu Zootropolikseen, hän tajuaa, ettei ole helppoa olla ensimmäinen kaniini kaupungin poliisivoimien suurten ja karskien eläinten joukossa. Näyttääkseen, mistä hänet on tehty, päättää Judy ratkaista hankalan jutun. Mysteerin ratkaiseminen tosin vaatii, että hän tekee yhteistyötä suulaan ja ovelan Nick Wilde -nimisen ketun kanssa.
Seikkailukomedian ovat ohjanneet Byron Howard (Kaksin karkuteillä, Bolt) ja Rich Moore (Räyhä-Ralf, Simpsonit).
Suomenkielisen version dialogin ohjaus: Antti L.J. Pääkkönen. Suomenkielisissä äänirooleissa: Iina Kuustonen (Konstaapeli Hopps), Ilkka Villi (Nicholas P. Wilde), Sinna Virtanen (Apulaispormestari Bellwether), Veeti Kallio (Poliisipäällikkö Bogo), Lauri Ketonen (Konstaapeli Clawhauser), Ilkka Heiskanen (Pormestari Lionheart), Kai Lehtinen (Stu Hopps), Ulla Renko (Bonnie Hopps), Juha Varis (Mr. Big), Petrus Kähkönen (Duke Weezelton), Joonas Nordman (Flash), Ilari Johansson (Yax), Antti Reini (Finnick), Ella Pyhältö (Nangi), Katja Aakkula (Rva Otterton), Saana Norra (Nuori Hopps), Waltteri Helisalo (Nuori Nick), Heljä Heikkinen (Fru Fru Shrew), Ella Pyhältö (Tohtorimäyrä) ja Jussi Lampi (Jerry Jumbeaux Jr.).
Katso Zootropolis - eläinten kaupunki
Zootropolis - eläinten kaupunki
Suomen
HD
Alkuperäinen nimi:

Zootropolis - eläinten kaupunki DVD/HD/VOD

Taille: 1.9 Gb
LE GENRE:Komedia, Seikkailu, Perhe-elokuva, Animaatio, 3D
Ohjaaja: Byron Howard, Rich Moore
Kesto: 1 t 48 min
Pääosissa: Iina Kuustonen, Ilkka Villi, Sinna Virtanen, Veeti Kallio, Kai Lehtinen, Ilkka Heiskanen, Lauri Ketonen, Ulla Renko, Juha Varis, Petrus Kähkönen, Joonas Nordman, Ella Pyhältö, Katja Aakkula, Antti Reini

  • Elokuvia Verkossa
  • Traileri ››